Om os

Sønderjyllands flotteste skibutik byder dig velkommen! 
 
SNOW4YOU er din skibutik - ikke bare på nettet, men også fysisk. Skibutikken ligger i Broager med 300 m2 fyldt med ski, tøj, sikkerhedsudstyr, snowboards, skistøvler og meget mere.. Butikken åbnede i 2014, for at bringe vores glæde for sne ud til resten af den danske befolkning, da vi selv bruger hver eneste mulighed for at komme på sne i Alperne eller Skadinavien. Til sammen har vi mere end 1.500 dage på bjerget og det giver et vist erfaringsgrundlag. De bedste oplevelser har vi fået, når alt går op i en højere endhed: sne, sol, terræn, udstyr, venner og familie. De ting vi kan påvirke - vil vi påvirke, det betyder at vores udstyr er det bedste på markedet, da det giver muligheden for de bedste oplevelser.
 
De produkter vi har i vores shop er måske ikke 100% mainstream, men er alle kvalitetsprodukter, som vi ved virker og kan stå inde for - og vores priser er altid skarpe (vi har prisgaranti og matcher bedste netpris).
 
Hos os er der altid tid til en kop mokka og en snak om næste skitur. Kig forbi og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig til en bedre skioplevelse. 
 
 
Vi har alt hvad du drømmer om til din skiferie og tilbyder bl.a.
  
  • Bootfitting
  • Professionel rådgivning
  • Skiservice
  • Prisgaranti - vi matcher bedste netpris
  • Udlejning af ski 
  
Vi glæder os til at se dig :-) 
 

  
Partnere

Vi samarbejder med Skilessons4you omkring test af udstyr samt udvikling af skiløb.

Skilessons4you er en App, der kan gøre dig til en bedre skiløber.  Gennem videoer på din mobil kan du udvikle dit skiløb og lære nye stilarter og tricks. 
Skilessons4you drives af  Andreas Moeskjær og Ole Staun, der under optagelserne til deres videoer tester  udstyr fra Snow4you og giver værdifuld feedback.

 
Hent deres app gratis her - eller betal kr. 29,- for ekspertudgaven:
Appstore - klik her
Google Play - klik her
YouTube - klik her

Trustpilot